Skip to content

MUEVA bestaat uit een jong en dynamisch team bestaande uit zes personen met elk zijn specialisatie: drie kinesitherapeuten (Ben, Malaika en Hanne), één diëtist (Hannes), één podoloog (Arne) en één personal trainer (Gaëlle) . We zijn allen gedreven door sport en streven voor een optimale begeleiding bij elke cliënt. Ook voor ons doet het deugd om te zien wanneer een plan zijn vruchten afwerpt!

 

In 2016 studeerde Julie af als schoonheidsspecialiste en zorgkundige. Direct ging Julie fulltime aan de slag in het familiebedrijf Revival House te Ieper. Revival House specialiseert zich in gezondheid en huidverjonging!

Terwijl het uiterlijke aspect mijn tak is, waardoor ik mij specialiseer in Make-up, acné behandelingen en nagelverzorging. Ook in nieuwe massagetechnieken school ik mij geregeld bij! Dit verjonging centrum is uniek in haar begeleiding voor afslanking en huidverjonging met producten zo huid identiek mogelijk. Ik kwam in contact met zeer interessante merken en volgde opleidingen!

Charlot Pauwels is een foodie in hart en nieren. Haar passie voor gezondheid, voeding en sport uit ze dagelijks in haar foodblog ‘Cook a lot by Charlot’. Ze is ervan overtuigd dat gezonde, evenwichtige voeding ook echt lekker, en vooral makkelijk kan zijn. Zo bracht ze samen met PT Martijn Schaubroeck het kookboek ‘easy fit food’ op de markt.

Met Daily Fuel wil ze vooral een oplossing bieden aan mensen die bewust willen kiezen voor gezonde, evenwichtige voeding maar zelf de tijd niet vinden om wekelijks uren in de keuken te staan.