Sportkoeken
Verwarm de oven voor op 180┬░C
Rooster de pecannoten een minuut of twee in een koekenpan.
Maal de noten daarna een minuutje in de keukenmachine of blender, voeg havermout en meel toe en mix alles fijn. ( mix niet te lang anders komt er olie uit de noten vrij.)
Schep de mix in een grote kom en doe de wijnsteen bakpoeder, kaneel en vanillepoeder erbij. Voeg eventueel wat eiwitpoeder toe.

Klop vervolgens de eieren los en giet deze bij het mengsel.
Roer goed door elkaar tot een kleverig beslag.
Schep het beslag weer in de blender, voeg de moerbeien en sesamzaad toe en mix alles fijn.

Pak telkens 2 el beslag, rol dat tot een balletje en druk dit balletje en druk dit balletje met je handen plat op het bakpapier. Houd 3 cm afstand van elkaar. Bak de koeken in de oven in ca. 20 min goudbruin gaar.

Porties Prep Tijd
6koeken 5minuten
Kook Tijd
35minuten

Porties Prep Tijd
6koeken 5minuten
Kook Tijd
35minuten