Suiker ontharingen

unknown-4

NIEUW ONTHAREN MET SUIKERHARS !!

Suikerepilatie

Natuurlijke epilatie … met suiker

The all-high sugar / De machtige suiker

Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tanden bederft, is het eveneens een verrukkelijk, natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct. Het voldoet aan de hoogste professionele behoeften om op verschillende manieren een effectieve en aangename behandeling aan te bieden in het instituut.

Suikerpasta is een suiker/water brouwsel, gebasseerd op recepten uit het Midden Oosten. De preparatie is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, geen chemische producten, kleurstoffen of parfums . Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie ! Het is zo natuurlijke dat zelfs zoetekauwen het kunnen opeten!!!

Beste klant,

Bij Revival House bieden wij u de unieke  suikerontharingsmethode aan, welke de meest, natuurlijke, effectieve en zachtste ontharingsmethode ooit is!

Laat ons even opnoemen wat uw behandeling inhoudt.

Onze suikerhars  is een up-to-date versie van “het goud van Cleopatra“. Het suikerbrouwsel wordt dus al eeuwen toegepast. Het product en de methode van toepassing zijn geraffinneerd om hen geschikt te maken voor het instituut en te leiden tot superieure resultaten, zowel voor dames. als heren.

Deze Suikerpasta kleeft niet aan de lèvende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd.

De suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei, de pasta is op lichaamstemperatuur, dus kans op verbranding is uitgesloten. Suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijke haargroeirichting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnen dringt in de haarfollikel om daar het haar te omvatten. De extractie van het haar in-de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgeboken haren nalaat in de follikel, geen roodheid of irritatie.

Het is mogelijk om met de handtechniek haren te verwijderen met  een lengte van 1-2 mm.

Zelfs ingroeiende haren kunnen we met de pasta verwijderen. We kunnen dus ontharen in de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode van het haar veel langer is, en de extractie veroorzaakt een getraumatiseerde follikel. Consequenties hiervan zijn een impressieve verandering in de textuur en kleur van het opnieuw groeiende haartje.

Ontharingen

Ontharing met lauwe hars : wordt gebruikt voor armen – benen – rug
Ontharing met film hars : wordt gebruikt voor oksels – bikini – gelaatsepilatie
Ontharing met suikerhars : wordt gebruikt voor oksels – bikini – gelaatsepilatie – rug – borstkas – benen – armen
Het verschil van onze ontharingen met traditionele hars en onze suikerhars :

– (Meer kans op allergie), maar wij gebruiken azuleen en filmhars.
– Minder kans op allergie
– Wordt verwijderd tegen de haargroei in, meer kans op afbreken, meer kans op ingroeiende haren
Suiker epilatie :

– Geen allergie, suiker neemt geen bacteriën op, doordat ons lichaam ook uit suiker bestaat nl. glucose heb je GEEN allergie risico
– Wordt verwijderd met de haargroei mee, minder kans op afbreken, minder kans op ingroeiende haren, zachte behandeling (minder pijn)!

Zones:
Wenkbrauwen
Bovenlip of kin
Wangen
Oksels
Bikini
Full wax
Bilspleet / Billen
Onderbenen
Onderbenen + achterkant benen
Bovenbenen
Volledige benen
Armen tot elleboog
Armen tot helft bovenarm
Armen tot schouder
Rug heren
Rug heren tot bovenarmen
Borst helft
Borst volledig

!images-1       ONTHAREN MET HOGE KWALITEITS HARS.       images-2

Ontharen wordt met namen een ‘geliefde’ bezigheid in de zomerperiode wanneer armen en benen minder bedekt zijn.

Voor mensen met een grotere of mindere vorm van overbeharing, is ontharen vaak een terugkerend ritueel. Kies daarom voor een hars-behandeling.

Bij ontharen met gewone hars wordt gebruik gemaakt bij Revival House met filmhars of striphars van zeer hoogwaardige kwaliteit speciaal voor U uitgekozen en getest .

 Striphars
 Striphars wordt gebruikt voor de grotere lichaamsdelen zoals de benen, de rug, de bikinilijn, de borstkas, de armen,…

Deze hars wordt warm aangebracht in een hele dunne laag en verwijderd met katoenen of stevige strips.

  Filmhars
 Filmhars wordt gebruikt voor de kleine gevoeligere zones, meestal het gelaat zoals de wenkbrauwen, de bovenlip, de kin, en bikini …

De hars wordt hard zodra het in contact komt met de huid en hecht zich alleen maar aan de haartjes vast waardoor de gevoelige huid niet wordt beschadigd.

Het ontharen met hars heeft zo zijn voordelen. Je haren worden voor een lange tijd verwijderd en je huid wordt er zijde zacht van. Geen stoppels meer!

Bij het harsen gaan we als volgt te werk: Alvorens we starten wordt de zone die dient onthaard te worden, ontsmet en ontvet. Dit zorgt ervoor dat de hars (striphars) zich goed kan hechten en zo zeker alle haartjes meegetrokken worden. Dan wordt de hars op het te ontharen gebied aangebracht en nadien verwijderd met de gekende strips. Deze methode wordt op elk lichaamsdeel toegepast, behalve in het gelaat. Na de ontharing wordt de huid ingewreven met een verzachtende en kalmerende crème.

Wanneer u vaak last hebt van ingegroeide haartjes, kan Folisan de oplossing bieden voor u! Dit serum dient dagelijks gebruikt te worden tot de haartjes terug door het huidoppervlak komen. Ook regelmatig schubben (peelen) zorgt voor minder ingegroeide haartjes en een grondiger en langdurig ontharingsresultaat. Voor de ultieme zachte benen!!

 Enkele tips voor of na uw ontharing:
  • Smeer GEEN  BODYLOTION op je benen voordat je je laat ontharen. Dit zorgt ervoor dat de hars zich niet optimaal gaat hechten aan de huid en zo niet alle haartjes mee verwijderd kunnen worden.
    Maw. Pijn zonder het optimale gewenste resultaat!
  • Voor de ontharing is het aan te raden om, enkele keren de zone die onthaard moet worden, te scrubben.
  • Ga niet dadelijk na je ontharing onder de zonnebank. Doordat de haartjes met de haarwortel worden verwijderd, is je huid ‘open’ en zeer gevoelig en kwetsbaar. Door langdurige blootstelling aan deze stralen, is de kans op irritatie, jeuk en zelfs verbranden zeer groot. Best is te wachten tot alle eventuele roodheden weg zijn alvorens te zonnen of te zonnebanken.
  • Na de ontharing de zone behandelen met Folisan. Dit is een anti-haaringroeimiddel. Aan te raden als je zeer gevoelig bent aan ingegroeide haren . Gedaan met vervelende ingegroeide haartjes en pijnlijke ontstekingen en irritaties met erge jeuk tot gevolg.