Ingrediënt: vanillepoeder ongezoet

Phyllon’s verjaardagstaart

Recept Afdrukken
phyllon's verjaardagstaart
doe de dadels en walnoten beetje bij beetje in de blender. Voeg de rauwe cacao, vanillepoeder en het zeezout toe en mix alles goed door elkaar. Schep het uit de blender en kneed het 2 min. Leg het notendeeg op de bodem van de taartvorm en druk het plat. Mix vervolgens de ingrediënten van de vulling in de blender tot een romig en dik geheel. Schep het mengsel boven op de bodem en verspreid alles goed met een spatel. Versier de vulling met wat kokosrasp en noten. Zet de taart een uurtje in de koelkast en dan is hij klaar om ervan te smullen. HOE MAAK JE KOKOSBOTER? mix 500g kokosrasp in de blender. Net zo lang tot het een romig geheel word je kunt er eventueel nog wat honing en vanillepoeder aan toevoegen voor een zoetere, warmere smaak.
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten

ontbijtcake

Recept Afdrukken
ontbijtcake
verwarm de oven voor op 180°C Doe alle ingrediënten behalve de moerbeien en bessen, in de blender en mix tot de inhoud dik en romig is. Meng het mengsel in een kom en doe de rest van de vruchten erbij. Roer goed! Doe de massa in een cake vorm, ingevet met kokosolie, en zet deze in de oven. Na 25 min is je cake klaar.
Prep Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Prep Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten

chia – bananenpudding

Recept Afdrukken
chia - bananenpudding
mix de banaan, amandelmelk,honing en vanillepoeder in een blender tot een dik en romig geheel. Doe het mengsel in een kopje en voeg het chiazaad toe. Roer goed, zodat de zaden goed verdeeld worden. Zet het vervolgens minimaal 4 uur ( of een nachtje) in de koelkast, zodat het klaar is.
Prep Tijd 4 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 4 uur
Porties
personen
Ingrediënten