Ingrediënt: rode ui

good noodles

Recept Afdrukken
Good Noodles
Kook de peultjes in 10min. gaar. Doe ondertussen het water met het bouillonblokje in een andere pan. Zodra het water kookt, leg je noedels erin. Kook ze ongeveer 10 min. Op een laag vuurtje. Haal de peultjes van het vuur en giet ze af. Zodra de noedels klaar zijn, laat je ze uitlekken in een zeef en spoel je ze af met warm water. Hak vervolgens de gember, uien en knoflook in kleine stukjes en bak ze op een laag vuurtje in een koekenpan met sesamolie. Verwarm de gamba's een minuutje apart in een pan en doe ze samen met de peultjes, koriander,zeekraal,noedels,geelwortel en wat zout en peper bij het uienmengsel. Doe vervolgens nog wat agavesiroop, tamari en sesamzaad overheen en roer goed! je kunt er ook nog een teentje knoflook en wat verse limoensap overheen knijpen. Nu heb je een gezond Aziatisch recept!
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten

lasagne van aubergine

Recept Afdrukken
lasagne van aubergine
* verwarm de oven voor op 180°C * stoof de ui en knoflook, voeg daarna de tomatenblokjes,rode peper, provencaalse kruiden, peper en zout toe en laat 10 tal minuten sudderen zonder deksel. * snijd de aubergine in de lengte in plakken van een kleine halve centimeter en kruid met zwarte peper en een snuifje zout. * neem een vuurvaste schotel en doe er wat saus in. * maak laagjes van aubergine, tomaatensaus, de mozzarellaplakjes, de schijfjes tomaat en herhaal . *eindig met een laagje mozzarella, een paar schijfjes tomaat en werk af met pijnboompitten en basilicum. * bak 30 min in de voorverwarmde oven.