Ingrediënt: olijfolie

Ovenschotel met Quinoa, spinazie,tomaat,geitenkaas en ei

Recept Afdrukken
bereiding
Stoof het fijngesneden uitje aan en voeg de spinazie toe tot die geslonken is, kruid met peper en zout. Leg de spinazie in een ovenschotel. Leg daarop de gekookte quinoa en daarop de tomaatjes in plakjes gesneden. Overgiet met de tomatensaus en een goede scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg daarop de geitenkaas in stukjes. Zet de schotel voor 20 min in een voorverwarmde oven van 200°. Haal de schaal uit en breek de eitjes bovenop de kaas. Zet de schaal nog op 5 min in de oven. Smakelijk!
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten

lasagne van aubergine

Recept Afdrukken
lasagne van aubergine
* verwarm de oven voor op 180°C * stoof de ui en knoflook, voeg daarna de tomatenblokjes,rode peper, provencaalse kruiden, peper en zout toe en laat 10 tal minuten sudderen zonder deksel. * snijd de aubergine in de lengte in plakken van een kleine halve centimeter en kruid met zwarte peper en een snuifje zout. * neem een vuurvaste schotel en doe er wat saus in. * maak laagjes van aubergine, tomaatensaus, de mozzarellaplakjes, de schijfjes tomaat en herhaal . *eindig met een laagje mozzarella, een paar schijfjes tomaat en werk af met pijnboompitten en basilicum. * bak 30 min in de voorverwarmde oven.