Ingrediënt: kokosrasp

Phyllon’s verjaardagstaart

Recept Afdrukken
phyllon's verjaardagstaart
doe de dadels en walnoten beetje bij beetje in de blender. Voeg de rauwe cacao, vanillepoeder en het zeezout toe en mix alles goed door elkaar. Schep het uit de blender en kneed het 2 min. Leg het notendeeg op de bodem van de taartvorm en druk het plat. Mix vervolgens de ingrediënten van de vulling in de blender tot een romig en dik geheel. Schep het mengsel boven op de bodem en verspreid alles goed met een spatel. Versier de vulling met wat kokosrasp en noten. Zet de taart een uurtje in de koelkast en dan is hij klaar om ervan te smullen. HOE MAAK JE KOKOSBOTER? mix 500g kokosrasp in de blender. Net zo lang tot het een romig geheel word je kunt er eventueel nog wat honing en vanillepoeder aan toevoegen voor een zoetere, warmere smaak.
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten

havermout met Banaan en pruimen

Recept Afdrukken
havermout met Banaan en pruimen
Doe de havermout, de helft van de banaan, geprakt, en de amandelmelk in een steelpan en breng het mengel al roerend aan de kook. Laat 5 min. doorkoken. Maak het kruidig door de kaneel toe te voegen. Doe het geheel in 2 kommetjes. Doe de pruimen en de appel en de rest van de banaan in kleine stukjes en leg ze erbovenop. bestrooi ze met kokosrasp als afwerking.
Prep Tijd 15 munuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 munuten
Porties
personen
Ingrediënten

havermout heerlijk Romig

Recept Afdrukken
Kickstart
Laat alle ingrediënten een nacht of 4u weken in water. Giet het overtollige water weg en mix alles in de blender tot een romig ontbijtje vol energie
Prep Tijd 10 min
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 min
Porties
personen
Ingrediënten