Huidverbetering

Huidverbetering

Er mooi en jong uitzien begint met een gezonde huid en een stralende teint. Wil U ook graag een stralende gezonde huid ? Wat is er anders bij Revival House HUID verbeterings-centrum ? Onze Huid is een belangrijk orgaan en elke Huid is Uniek !!

U helpen een gezonde mooie huid te verkrijgen en te behouden is onze taak .Met de kennis die we hebben bezorgen we voor U terug die mooie, zachte, gladd een vooral gezonde huid waar u al jaren naar velangd ..Door verschillende technieken en analyse kunnen wij ook gedetailleerd laten zien

waaraan we moeten werken om uw huid gezond te houden.Wij geven geen loze beloften mee !! Omdat resultaat belangrijk is, werken we met zeer actieve producten. Dit wil zeggen dat de hoge dosissen aan vitaminen, mineralen, hyaluron,.. ook nog werken als deze in of op U huid worden aangebracht. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering. Deze behandelingen worden aangepast aan de individuele noden van U en Uw Huid.

Wat mag je verwachten :

De eerste keer dat je naar het Centrum komt, krijg je een uitgebreidehuidanalyse . Dit is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaalaangepast aan jouw unieke huid. Je krijgt uitleg over verschillende huid”zaken”die voor jou belangrijk zijn.Met onze allernieuwste huidverbeterings apparatuur en behandelingen ontdek je reeds wat wij voor jou kunnen doen.

Indien mogelijk, is het beter om geen make-up aan te brengen voor uw eerste afspraak.

■ Invullen van de inlichtingenfiche: welke producten je gebruikt, je voeding, zongewoonten, allergieën,..

■ Huid Analyse, bespreking van uw wensen

■ Reiniging, peeling /gommage

■ Dieptereiniging van uw huid : aangepast aan je huidtype

■ Onderzoek van reactie van de huid

■ Aanbrengen van aangepaste vitamine serum

■ Beschermen van de huid.

 

50% kan je zelf doen enkel met de geadviseerde persoonlijke huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. De andere 50% kunnen wij voor jou doen met ons apparatuur . De termijn van effectieve huidverbetering hangt af van de huidschade, hoe lang het probleem er reeds is, hoe diep of groot een pigmentvlek, rimpel of litteken is…etc.

Soms hebben we reeds op 3 maanden een enorme verbetering, maar bij ernstige huidschade is het beter dat je dit op jaarbasis bekijkt.

Met de foto’s van de analyse voor en nà kunnen we Uw huidverbetering mooi opvolgen.

Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid ?

Aan een gezonde huid werken is niet iets wat U één keer per jaar bij eenschoonheidsspecialiste /huidverzorgster doet, maar is iets waar je dagelijks aandacht aan moet besteden, wil je resultaat ! We streven ernaar om veilige oplossingen aan te bieden voor elk huidprobleem. Indien U een probleem heeft, allergie, uitslag, jeuk.. bel ons of mail ons om U zo snel mogelijk te laten helpen met onze kennis voor uw gezonde huid. Er zijn tal van verschillende behandelingen mogelijk, naargelang je huidtype, korte kuurbehandelingen of lange ontspannende behandelingen die we combineren met de doeltreffendheid van huidverbetering.Graag bespreken wij met U wat uw wensen zijn.

Contacteer ons vrijblijvend

De eerste 3 maanden zijn belangrijk omdat U huid wel wat verandering zal ondergaan. U huid zal moeten wennen. Je leert in deze periode hoe U UW huid best verzorgt met onze unieke Natuurlijke Bionoom huidverzorgingsproducten.

We bespreken bij je 2de afspraak een haalbaar persoonlijk behandelplan. De behandelingen helpen het opname vermogen van Uw huid te verbeteren waardoor dit direct mooier en optimaal wordt. Doordat je huid iedere keer goed bekeken wordt, passen we waar nodig de behandeling voor thuis aan en een opvolgbehandeling om U verder te ondersteunen.

Na 3 maanden :

Als U het programma ook thuis correct hebt toegepast mag U reeds zichtbaar resultaat verwachten. Het allerbelangrijkste is dat U thuis de juiste producten

gebruikt. We overleggen samen hoe frequent U huid moet behandeld worden om U gezonde huid te behouden/verkrijgen. Afhankelijk van de rimpeldiepte en de schade in U huid, kunnen wij 3,6 tot 12 maanden als doelstelling hanteren.

Mooi zijn begint bij een gezonde vitale huid en een stralende teint.

de-6-stappen-naar-maximale-huidverbetering-600x400.