Gelaats en lichaamsbehandelingen

Julie en Hilde  verzorgen  schoonheidsbehandelingen voor vrouwen en mannen.

Met persoonlijke aanpak geniet u in vertrouwen van sublieme behandelingen en producten.

fotof1

Huidverzorging

De dagelijkse verzorging van uw huid als vrouw is een must voor een mooie en stralende huid op lange termijn.

Met een professionele verzorging en de nodige persoonlijke aandacht stapt u vanzelf in een dagelijks ritueel van verzorging. Hilde zet u met passend advies en de juiste behandeling op weg naar een gezonde huid!

Uw skincoach helpt u om uw huid opnieuw vitaal en stralend te maken en te houden. De behandelingen zorgen voor een zijdezachte huid en de nodige stevigheid. Maak kennis met ons uniek aanbod van huidverzorging, schoonheidsbehandelingen en de producten die zorgen voor een stralende huid. Contacteer ons vandaag nog!

Huidverzorging is erg belangrijk voor vrouwen om er stralend uit te zien. Een regelmatige verzorging van uw huid als vrouw heeft heel veel voordelen:

Een zijdezachte en gezonde huid zorgt ervoor dat u er jonger uitziet.
Een huid in balans spreekt tot de verbeelding.
De juiste producten zorgen voor verjonging en verbetering van de huid.
Voor de behandelingen maakt Hilde of Julie gebruik van Bionoom producten. Zij adviseert u graag over deze producten: huidverzorgingsproducten voor een perfect gezonde en stralende huid. U zet de behandeling met deze producten gewoon thuis verder met deskundig advies van ons.  Ontdek onze producten!

Gelaats-en decolletéverzorgingen

fotof5

Ons REVIVAL gelaatsbehandeling : ( 60 min – 45 euro)

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen en evt. bovenlip, massage van gelaat, hals en decolleté, masker, dagcrème.

Resultaat: Een gezonde, energieke uitstraling!

Magic Lift met PB hyaluron Serum ( 75 min – € 89)
Wat is het? Bindweefselbehandeling met Japanse gezichtsmassage. Na de behandeling ziet de huid er fris en zichtbaar strakker uit.

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen en evt. bovenlip, Japanse massage van het gelaat, hals en decolleté, masker, dagcrème

Resultaat: Een natuurlijke facelift!

Een verjongingskuur voor het gelaat en een natuurlijke facelift. De nieuwste massagetechnieken die uw huid zichtbaar verbeteren.

 Beautifying Energy 

Wetenschappelijk onderbouwd concept  voor huidverbetering, -versteviging en – verjonging met onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.  realiseerde met de ontwikkeling van de -PROF-NBE een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. Bij het Radiofrequentie NBE-concept wordt gebruik gemaakt van het NBE-toestel, hoog geconcentreerde actieve serums en een wel gedefinieerde behandelingswijze. We maken u graag wegwijs in deze unieke formule voor huidverbetering, -versteviging en – verjonging!
Behandelingen voor het gelaat en lichaamsbehandelingen

– Donkere kringen onder de ogen ( 40 min – €60)
– Couperose ( 40min – €60)
– Acné ( 40 min – €60)
– Hyperpigmentatie (40 min – €60)

Verstevigende behandelingen

Lifting van het GELAAT ( 75 min – €95)

Reiniging met  Facial Cleanser, Treat Lotion,  peeling masker,  serums + toepassing NBE 3000 radio frequentie toestel, uniek lifting masker.

Versteviging & Lifting van de BUSTE( 40 min – €60)

Versteviging van de BILLEN ( 40 min – €60)

Versteviging van de BILLEN en de ACHTERZIJDE BOVENBENEN ( 50 min – €70)

BUIKversteviging (40 min – €60)

ARMENversteviging (40 min – €60)

Versteviging van de VOORZIJDE BOVENBENEN (50 min – €70)

Afnemende behandelingen

BILLEN Cellulitis (40 min – €60)

BUIK omtrek (40 min – €60)

HEUPEN Cellulitis (40 min – €60)

ARMEN Volume ( 40 min – €60)

Afname van BOVENBENEN BINNENZIJDEN (50min – €70)

LYMFEDRAINAGE (30 min – €40) verwijderen van toxines, retentie van vocht in de weefsels wordt verminderd door een betere circulatie, relaxerende werking

Voor de behandelingen maken we gebruik van bionoom producten. U zet de behandeling met deze producten gewoon thuis verder met deskundig advies van ons. Ontdek onze producten!

Massage

Julie en Hilde zijn professionele, goed opgeleide massagetherapeuten die in de massagepraktijk er “Zen” aan toe laten . Ze zorgen voor een kalme en ontspannende sfeer, waar kwaliteiten te beleven zijn, vaardigheden en persoonlijke aandacht zorgen voor een moment van pure verwennerij.  Zoals wij zelf zeggen : “Massage is voor mij een passionele kunst, waarbij techniek en intuïtie het verschil maakt! Kom het zelf eens ervaren, u komt herboren buiten.”

Maak nu ook kennis met onze nieuwste techniek de vierhanden massage .. u zal lekker gemasseerd worden door 4 handen tegelijk echt een overheerlijk gevoel … zeker een aanrader !

   images-12

Wat maakt of een massage geslaagd is of niet?

– Mijn vaardigheden en mijn klantgerichtheid.
– De massageruimte heeft een aangename temperatuur.
-Goede massagetafel, schoon linnen en kwalitatieve massageolie.
– U heeft gedoucht voor de behandeling. Hygiëne is een vereiste!
– U geeft tijdens de massage aanwijzingen mocht dat nodig zijn (druk aanpassen, muziek stiller, enz…).persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd-
– parking!
– pure verwennerij
-Bent u tevreden? Vertel het dan door aan vrienden en familie of zet een ster op onze fb pagina of stuur een mail doet ons altijd deugd 😉Dat is voor ons  de beste reclame!

fotof4

De massagebehandelingen:

Total Body Treatment: peeling-pakking-aromabad-massage (120min-140€)

Bodypeeling en Bodypakking: peeling-pakking- aromabad (60min-75€)

Destress-massage of ontspanningsmassage (70min-75€) ook  vierhanden massage 

unknown-9

Rug, nek & schoudersmassage (30min-35€)

Hot & Cold Stones massage (60min-75€): warme stenen bieden een extra diepe ontspanning en kunnen verlichting brengen bij spierpijn.

Onze intensieve massage geeft jou een diepere ervaring door het toepassen van diep weefsel technieken waarbij blokkades heel effectief worden opgespoord. Het biedt niet alleen een therapie voor de symptomen maar behandelt ook de onderliggende oorzaak voor dergelijke blokkades in het lichaam. Deze bijzondere massagetechniek kan soms wat pijnlijk zijn, maar de energie die u achteraf krijgt compenseert dit volledig.