Definitieve Ontharing

Het meest innoverende systeem op de markt voor permanente ontharing – wij zijn alvast fan !!!

“Energist  Ultra Plus VPL” 

Na Amerika, Australië en Azie verovert Energist VPL nu ook Europa .

Elke 12 seconden wordt ergens ter wereld een klant behandeld met een Energist VPL apparaat.

VPL staat voor (Variabel gePulseerd Licht)

Er is immers jarenlange onderzoek gedaan door medische specialisten die erin geslaagd zijn om een BETER SNELLER , VEILIGER en EFFICIENTER  SYTSTEEM op de markt te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL flashsystemen .

Het unieke VPL systeem kan immers de haren definitief verwijderen zonder dat omringende huid mee opwarmt en werkt daarom zonder pijn of ongemak. 

Het resulteert in veel betere resultaten, waardoor heel wat minder behandelingen nodig zijn dan met de traditionele systemen als laser en IPL

Bovendien biedt de Energist Ultra Plus VPL meer mogelijkheden OOK FIJNE HAREN EN DONKERE HUIDTYPES zijn succesvol te behandelen.

We zijn er bovendien trots op dat wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten deze unieke eigenschappen van de Energist Ultra Plus VPL bevestigen.

 

Hoeveel kost een behandelingskuur met Energist VPL ?

De kostprijs van een kuur met VPL voor permanente ontharing is afhankelijk van de oppervlakte van het ontharen gebied en wordt bepaald tijdens een intake- gesprek.

Het intake- gesprek is GRATIS  ; een proefbehandeling tijdens dit intake gesprek kost slechts 30 euro en wordt in mindering gebracht bij uw eerste behandeling.

Tijdens het intake- gesprek wordt u grondig geïnformeerd over de VPL- therapie en wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur.

( Haren niet vooraf scheren of epileren, aub ) Blijkt hieruit dat u in aanmerking komt voor de behandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsofferte ( afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied ) Met garantiebepaling, en kunt u een proefbehandeling ondergaan op de door u gekozen zone .

Na 3 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen.

Slaat de behandeling aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de behandeling wenst te starten. Bent u of wij nog niet overtuigd, dan kunt u gratis nog een proefbehandeling uitproberen.