Beauty behandelingen

Onze Beauty behandelingen zijn heel uitgebreid naar de noden van de klant, 

U kunt bij ons terecht voor een gewone klassieke verzorging tot een totaalconcept naar uw wensen , wij helpen u uiteraard met uw keuze .

Gelaatsbehandelingen:
Een basis gelaatsbehandeling begint met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij wordt het huidtype en de huidconditie bepaald. Hierdoor kan ik de gepaste gelaatsbehandeling uitvoeren en een op maat gemaakt advies creëren voor toekomstige gelaatsbehandelingen.

De gelaatsbehandeling zelf start met een oppervlakkige reiniging van de huid.  Vervolgens wordt de huid dieper gereinigd door middel van een peeling. Deze peeling is verschillend naargelang de verschillende huidtypes. We behandelen de huid  met warme compressen dit vooral voor de gevoelige huiden. Deze behandelingen zijn een voorbereiding op het verwijderen van comedomen(of zwarte puntjes) en/of de epilatie van het gelaat. Dit duurt +/- 10min. Nadien worden de comedomen verwijderd.

De epilatie van het gelaat kan met filmhars of suikerhars (extra zacht) en met een pincet uitgevoerd worden.

Hierna wordt de gelaatsbehandeling voortgezet met een uitgebreide ontspannende gelaatsmassage of onze gekende BINDWEEFSELMASSAGE dit is een massage met specifieke professionele handelingen,( ongeveer 20min)

unknown-2                                               images-9

 Deze massage gaat de huid stimuleren, verstevigen en zorgt dat rimpels vervagen eveneens voor een ontspannend gevoel van de gelaatsspieren werkt nog voor lange tijd erna door op huidverbetering .

Het aanbrengen van een masker is de volgende stap in de gelaatsbehandeling en hierbij bestaat de mogelijkheid voor verschillende soorten maskers  naargelang de noden van de huid. Dit masker zorgt voor een betere opname van de gebruikte producten.

Tot slot wordt er op het einde van de gelaatsbehandeling een serum en dag- of nachtcrème aangebracht. Deze wordt steeds aangepast aan de huidconditie van de klant. Een basis gelaatsbehandeling met huidanalyse duurt +/- 1u 15min.

Prijs vanaf : 65 euro

Mogelijke aanvullingen op de standaard gelaatsbehandeling:

Gelaatsbehandeling voor jongeren acné :

Een behandeling gericht op de jonge probleemhuid vb : acné . Hierbij ligt de nadruk op het  zuiveren van de huid. Het verschil met de basis gelaatsbehandeling is dat er hierbij minder gewerkt wordt met warme kompressen en er geen gelaatsmassage wordt uitgevoerd. Deze behandeling duurt +/- 45 min

images-8              unknown-3

Prijs vanaf : 45 euro

Gelaatsbehandeling met specifieke essentiële oliën:

Deze oliën gaan dieper in de huidlagen inwerken en op deze manier de huid verbeteren. De oliën worden ook steeds gekozen op basis van de noden van de huid.

unknown-5unknown-6